Iteratie 1: 30 september 2017 – Experiential exhibition

Tijdens deze iteratie presenteert iedere student een korte maar krachtige ‘experiential exhibition’ (EE) voor de aanwezigen. Niet vertellen en laten zien maar laten ervaren met lijf en leden. Neem participanten fysiek mee in je onderzoek door hen een korte ervaring te laten ondergaan waaruit jouw ontwerpvraag naar voren komt inclusief ideeën hoe deze ontwerpvraag op een ontwerpende manier te tackelen zijn. De EE moet binnen 5 minuten te ervaren zijn.

Voor deze iteratie heb ik 3 tassen samengesteld van alleenstaanden. Aan de hand van de tassen moet een persoonsbeschrijving van de man of vrouw gemaakt kunnen worden. Op de foto’s zie je de inhoud van de tassen. Tijdens de iteratie zitten alle spullen in de tassen en worden deelnemers uitgenodigd in de tassen op onderzoek uit te gaan. Bij elke tas hoort een geluidsfragment wat via Whatsapp aan de deelnemers is verstuurd om te beluisteren als zij de tassen doorzoeken.