Contactverzoek 001 Contour de Twern

Hallo, mijn naam is Mariska van Zutven. Via Wendy benader ik je om je medewerking te vragen aan een onderzoek dat gaat over de manier waarop we denken over singles en alleenstaanden.  Zelf ben ik sinds 2007 alleenstaand en merk dat het door allerlei technologische ontwikkelingen steeds moeilijker is om ‘gewoon’ met anderen in contact te treden. Profielsites op het internet bepalen voor een groot gedeelte wat je wel en wat je niet kunt zien van elkaar. Zelf vind ik dit niet altijd fijn. Graag wil ik weten hoe jullie over deze ontwikkelingen denken? Vind je het internet van meerwaarde voor je contacten? Of vind je profielsites frustrerend?  Zijn er andere opties of mogelijkheden om jezelf op een positieve manier te laten zien? Of geloof je – eigenlijk – dat goed contact niets met internet te maken heeft?

.. En wat is eigenlijk je beeld over alleenstaanden en singles in het algemeen? Terwijl ik met mensen spreek merk ik steeds dat daar heel veel verschil tussen zit, ook dat aspect vind ik erg interessant om met je te bespreken als we elkaar ontmoeten. Voor mijn studie aan de master Design houd ik me bezig met deze beeldvorming.  Mocht je mee willen helpen met mijn onderzoek, dan kan ik met jullie antwoorden aan de slag als ontwerper – omdat ik graag een andere manier van kijken en kennismaken wil ontwikkelen. Mocht je open staan om mee te helpen met mijn onderzoek zou je het dan aan Wendy door willen geven zodat ik rechtstreeks contact met je kan maken.

Hartelijke groet,

Mariska van Zutven