Visual Essay 02

Visual Essay 01

Intermenselijke relaties en vriendschappen

Uit mijn bronnen rondom singles, profileren en media heb ik onderstaande tags gefilterd die betrekking hebben op het gebied “Intermenselijke relaties en vriendschappen”. De tags zijn verwerkt in een kaart geïnspireerd op kaarten van Qiu Zhijie.

Aantrekkingskracht, Afscheid, Afstamming, Alledaagsheid, Anderen helpen, Angst, Attituden, Available, Baas, Behaviourisme, Behaviour, Bejaardenhuis, Bemiddelingsbureau, Bias training, Bindingsangst, Boemerangkinderen, Buurvrouw, Bystander Effect, Capabilities, Coaching, Collaborative filtering, Communicatie door de zintuigen, Connected to other lifeforms, Constructivist, Conversatie, Conversation-piece, Crisis, Dansen, De ander, Dekmantel voor keuzes, Depressie, Dialoog, Dieren, Direct contact, Ecosexueel, Een hiërarchie van gedragingen, Eenzaam, Egoïstisch, Eigen voordeel, Empatisch, Emancipatie, Enchantmentleap, Erotiek, Ervaringsruimte, Ervaringen, Ethics, Exclusiviteit, Familiebanden, Flexibel, Frustratie, Full time moeders, Gebeurtenissen, Gedrag, Gehoorzame vrouwen, Gelijkwaardigheid, Geloof, Geluk is een compromis, Gemeenschap