Vertical city

Meerdere strategieën verzorgen een totaal-beeld. Het project interesseert me omdat het gestart is vanuit een sociologisch onderzoek, streeft naar volledigheid en diverse media inzet. Makers:Daria Scagoglia & Bas Vroege In Vertical City wordt De Rotterdam van Rem Koolhaas op diverse manieren weergegeven als community. Het project is nooit van de grond gekomen door onenigheid over investeringen en rolverdeling diverse media. Foto’s met geluidsfragmenten. Het collectief kreeg moeilijk vat op de vorm, omdat het gebouw nog in ontwikkeling was.  Wil publiek betrokken houden voor 2 jaar.  Vorm krijgen was moeilijk. Expert meeting “is this a city, i only see a big city.” Verticaliteit. Transmediafonds. Webdocumentaire. Publiek, community? 2 jaar? Er moeten meer mensen in beeld wil je betrokkenheid creëeren. Skype-interviews met bewoners. Fotografie van de losse appartementen en ruimten. Registratie van patronen en gebruiken binnen het gebouw 6 portretten. Introductie van guides with ‘citywalks’. Vanuit diverse perspectieven het gebouw bekijken. Thematische walks. High-res series.. Lijkt erop. Website She sold a new method of researchmethod Ook gebouw, ook samenwerking met sociologen,  Aim: story or conclusion? Audience: bewoners? Omgeving? Sociologen? Antropologen? Stedebouwkundigen. Soft gating community.. Gemeenschap met zachte grenzen. Heeft een 24 uur-cultuur. (Aantekeningen photostories 2015)


4 Comments

 • Thanks for your own work on this website. My mum takes pleasure in setting aside time for research and it is simple to grasp why. We notice all relating to the powerful way you provide very important tips and hints via your website and therefore strongly encourage response from visitors on this theme while our own simple princess is without a doubt understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a useful job.

 • A lot of thanks for all your efforts on this site. Gloria loves engaging in investigation and it’s easy to understand why. Almost all know all concerning the dynamic means you give important secrets on the web blog and as well encourage contribution from others on that concern plus our daughter is always discovering a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re the one conducting a good job.

 • Thanks for your own work on this website. My mum take interest in setting aside time for research and it is simple to grasp why. We notice all relating to the powerful way you provide very helpful tips via your website and therefore strongly encourage response from visitors on this subject matter while our own simple princess is undoubtedly studying so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a tremendous job.

 • Cam

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Check our hosting comparison.
  ——————————————————
  Check here: https://hosting-compare.net/

Geef een reactie