Iteratie 1 – verdieping op (zelf-)representatie

In mijn vragen over profilering zat een categorie over het auteurschap van een profiel. Deze categorie ontstond door de gedachtegang uit deze post. Op dit moment worden profielen m.n. door mensen zelf ingevuld. Ondervraagden zouden graag profielinformatie van familie, vrienden of bekenden willen lezen, maar zijn huiverig bij de gedachte dat een ander invloed zou kunnen hebben op een persoonsbeschrijving van hem- of haarzelf. Op advies van Harma duik ik wat dieper in het onderzoek naar representatie en zelf-representatie. Dit doe ik met een boek van Stuart Hall: Representation – Cultural Representations and Signifying Practices. Ook zoek ik binnen de mediatheorie in publicaties van The institute of Networkcultures, daarnaast sjouw ik rond met het Handbook of Identity Theory and Research van Seth Schwarz (niet helemaal representatie, maar ik wil graag weten wat er te representeren valt) en onderzoek het boek Performative Theory, presentation of the self in everyday life van Erving Goffman. Zelfrepresentatie en representatie werk ik uit in een trail. Daarnaast richt ik me op het werken met verzamelingen, grote hoeveelheden, diversiteit, content en variaties in ordening en selectie. Dit wordt de tweede trail.


4 Comments

 • Ja naprawdę skarb twoją dzieło, Świetny post test koronawirus antygenowy koronawirus test koronawirus antygenowy koronawirus.

 • Ja naprawdę doceniam twoją pracę, Świetny post szybki test na koronowirusa szybki test na koronowirusa.

 • My husband and i felt absolutely ecstatic Edward could complete his inquiry from the ideas he discovered from your very own site. It’s not at all simplistic just to be giving for free helpful tips that men and women could have been making money from. And we do know we have the blog owner to appreciate because of that. Most of the explanations you’ve made, the easy blog menu, the friendships you assist to engender – it’s everything exceptional, and it’s assisting our son and our family do think that content is cool, and that’s extremely fundamental. Many thanks for all the pieces!

 • Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Check our hosting comparison.
  ——————————————————
  Check here: https://hosting-compare.net/

Geef een reactie