Opdrachten

Werkplannen

Tijdens de studie ontwikkel ik werkplannen en doe onderzoek naar researchmethoden, soms in de vorm van aantekeningen, soms in de vorm van mappings. De werkplannen brengen mijn (mogelijke) acties in kaart. Je vindt ze onder de categorie “Werkplannen”.

Deliverables

Binnen de Master design worden studie-onderdelen afgesloten dmv in te leveren opdrachten zoals posteressays, de atlas en diverse schrijfopdrachten. Ook werk ik trails uit. Trails zijn de sporen die ik tijdens mijn onderzoek volg. In diverse trails breng ik in kaart: wat de omgeving is waar ik in werk, welke ideeën er zijn, welke mogelijkheden er zijn en welke route ik daarin kan volgen. De in te leveren opdrachten en trails vind je onder de categorie “Deliverables”.

Nieuwe Praktijken

In dit designresearch vernieuw ik mijn werkmethoden en verbind domeinen met elkaar die mijn huidige beroepspraktijk veranderen. In de categorie “Nieuwe Praktijken” verzamel ik inspirerende werkvormen en berichten uit de ontwerppraktijk die richting geven voor ideeën m.b.t. mijn veranderende beroepspraktijk.